Pentru descarcare , inregistreaza-te ! Au fost introduse noi Hack-uri 2015 !

METIN2SERVER Un nou inceput !

Go down

METIN2SERVER Un nou inceput !

Post by tunelu on Tue Apr 08, 2014 3:39 am

Nume server: Metin2Seren
Site-ul serverului: [You must be registered and logged in to see this link.]
Banner-ul serverului: Pe server este implementata UNICA MAPA DE FOTBAL. Serverul este unul PVM-FUN . Costume noi , catacombe , sd3 , purgatory toate functionale !! .Mai multe detalii pe server .

Salut, eu ma numesc Seren si azi te voi purta intr-o lume fantastica plina de misiuni noi, mobi noi, iteme noi, un server pvm rar intalnit. Am reusit sa implementez mapa de fotbal, unde playerii pot dovedii cat de buni sunt la fotbal, si ca o mica paranteza aici , suntem singurul server din europa cu aceasta mapa. Totodata am implementat si mapa de shop, unde fiecare player din fiecare regat se poate duce acolo, teleportul fiind pe acel manunchi cu care deschizi magazinul.Serverul este pvm, rata la fierar este 80%-100%.Am reusit sa pun si la Costume cate un mic bonus de aparare/pv/rezistenta acestea fiind aleatorii.Sunt multe alte surprize ce te asteapta, de aceea am facut clientul cu auto-pacher sa poti fii la curent cu fiecare detaliu !
Suntem un staff intelegator si prietenos si dorim sa fim in topul serverelor, de aceea nu vei gasii nici un pic de lag.
Ne poti gasii pe site-ul [You must be registered and logged in to see this link.] sau pe forum [You must be registered and logged in to see this link.] .

Te asteaptam cu mult drag, echipa Mt2Seren !


Pe server este implementata UNICA MAPA DE FOTBAL. Serverul este unul PVM-FUN . Costume noi , catacombe , sd3 , purgatory toate functionale !! .Mai multe detalii pe server .
avatar
tunelu
MembruMetin2
MembruMetin2

Mesaje Mesaje : 1
Server Server : taurus

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum